متن سربرگ خود را وارد کنید

مهاجرت استارتاپی به بهترین کشورها در سال 2024

بدون شک مهاجرت یکی از مهم‌ترین تصمیم‌هایی است که هر فرد در زندگی خود می‌گیرد. بسیاری از افراد به دلایل اقتصادی تصمیم می‌گیرند به کشورهای پیشرفته مهاجرت کنند و زندگی جدیدی را آغاز نمایند. مهاجرت استارتاپی یکی از بهترین روش‌ها به حساب می‌آید و مناسب افرادی است که ایده تجاری نوآورانه و جدیدی دارند. این روش مهاجرتی کمک می‌کند که کسب و کارهای گوناگون در نقاط مختلف دنیا رشد قابل توجه‌ای را تجربه کنند. همچنین متقاضیان نیز در مهاجرت استارتاپی می‌توانند طرح خود را پیاده‌سازی کرده و جایگاه شغلی ایده آلی را به دست بیاورند. چنانچه شما نیز قصد دارید با اخذ ویزای استارتاپ به کشور موردنظر خود مهاجرت کنید، مطالعه این مقاله از اپلاییکا را از دست ندهید.

فهرست مطالب

مهاجرت استارتاپی چیست؟

استارتاپ، شرکت جوان و نوپایی است که با هدف کمک به جامعه، رفع برخی نیازهای مردم و توسعه محصولات یا خدمات مربوطه تاسیس می‌شود. این روش مهاجرتی زیر مجموعه سرمایه‌گذاری در خارج از کشور محسوب می‌شود و مختص افراد است که ایده‌ای جدید در حوزه تجارت دارند و می‌توانند یک کسب و کار مفید راه اندازی کنند.

ایده شما باید خلاقانه و اشتغال‌زا باشد، بتواند با سایر کسب و کارها در سطح جهانی به رقابت بپردازد. برخی کشورها از این طریق برای افراد خارجی مجوز اقامت صادر می‌کنند. شایان ذکر است که با مهاجرت استارتاپی می‌توانید علاوه بر خود، برای خانواده نیز اقامت دائم دریافت نمایید.

مزایای مهاجرت استارتاپی

دسترسی به بازارهای جهانی و مشتریان به صورت نامحدود و فعالیت فراتر از مرزها

بهره مندی از علم و دانش و فناوری‌های روز دنیا

بهره مندی از سرمایه‌های بزرگ خصوصی و دولتی‌

عدم وجود قوانین و مقررات سختگیرانه برای کارآفرینی

داشتن یک پشتیبانی قوی مانند پارک‌های علم و فناوری، مراکز رشد و…

وجود نظام مالیاتی مشخص

کیفیت زندگی بالا و اقدام برای اقامت دائم برای خود و خانواده

معایب مهاجرت استارتاپی

مهاجرت تحصیلی مانند هر زمینه ای، در کنار مزایا یکسری معایبی نیز دارد. با آگاهی از معایب مهاجرت تحصیلی می‌توانید از چالش‌هایی که در این مسیر وجود دارند مطلع شوید و در این خصوص بهتر تصمیم گیری کنید.

زمانبر بودن فرایند ارزیابی درخواست ویزا

الزامی بودن ارائه مدرک معتبر زبان

نیاز به داشتن سرمایه زیاد

عدم امکان داشتن شغل دوم برای متقاضی

مهاجرت استارتاپی چه شرایطی دارد؟

برای مهاجرت تحصیلی نیاز است یکسری شرایط عمومی داشته باشید. شرایط اشاره شده در اکثر کشورها برقرار است و بدون آن‌ها، دریافت ویزای تحصیلی مشکل خواهد بود.

طبیعتاً مهاجرت استارتاپی مانند سایر روش‌ها دارای یکسری شرایط و قوانین است که متقاضی باید آن‌ها را در نظر بگیرد. اولین شرط این است که فرد باید در کشور مبدا خود دارای یک کسب و کار در راستای ایده خود باشد و یا یک پیشنهاد جهت راه اندازی کسب و کار نوآورانه دریافت کند. داشتن مدرک زبان معتبر دومین مورد مهمی است که باید موردتوجه قرار بگیرد. حداقل مدرک موردنیاز برای این روش مهاجرتی، آیلتس ۵ است.

شما با مهاجرت استارتاپی به کشور موردنظر باید به طور تمام وقت بر روی کسب و کار خود فعالیت کنید و مجاز نیستید در مشاغل دیگر فعالیت نمایید. همچنین باید با ارائه رزومه تحصیلی و کاری ثابت کنید که توانایی مدیریت یک کسب و کار را دارید. ارائه گواهی‌عدم سوء پیشینه موضوع مهم دیگری است که باید در نظر داشته باشید.

از دیگر شرایط مهاجرت استارتاپی می‌توانیم به داشتن تمکن مالی جهت پرداخت هزینه‌های زندگی برای حداقل یکسال اقامت در کشور مقصد اشاره کنیم. آخرین و شاید مهم‌ترین شرط این روش مهاجرتی، دریافت نامه تاییدیه یک سازمان سرمایه گذار برای کسب و کار مدنظر شما است.

مراحل مهاجرت استارتاپی

مراحل اصلی مهاجرت تحصیلی شامل موارد زیر است:

مدارک موردنیاز جهت مهاجرت استارتاپی

برای اخذ ویزای استارتاپ نیاز است مدارک زیر را به صورت کامل آماده و ارائه کنید. تمامی مدارک باید به زبان انگلیسی ترجمه شده و توسط سفارت کشور مقصد تایید شوند. در برخی موارد ممکن است اداره مهاجرت کشور مربوطه، مدارک بیشتری را از شما بخواهد.

پاسپورت معتبر

مدارک هویتی

دو قطعه عکس پاسپورتی جدید

اسناد مربوط به تمکن مالی

فرم درخواست

مدرک معتبر زبان

رزومه تحصیلی و کاری

مدرک تحصیلی

طرح و ایده تجاری (بیزینس پلن)

گواهی ‌عدم سوء پیشینه

تاییدیه سلامت پزشکی

چنانچه در خصوص مهاجرت استارتاپی سوالاتی دارید، کافی است در این لینک ثبت نام کنید تا کارشناسان مجموعه اپلاییکا در اسرع وقت با شما تماس بگیرند و پاسخگوی سوالات شما باشند.

بهترین کشورها برای مهاجرت استارتاپی

امروزه موضوع کارآفرینی و استارتاپ در سراسر دنیا مورد استقبال قرار گرفته است و به همین دلیل کشورهای زیادی وجود دارند که می‌توانند در لیست بهترین مقاصد مهاجرت استارتاپی قرار بگیرند:

مهاجرت استارتاپی آمریکا

مهاجرت استارتاپی آمریکا

بر اساس آمار منتشر شده، در بین ۱۲۹هزار استارتاپ موجود، ۷۹ هزار مورد آمریکایی هستند که همین موضوع موجب شده آمریکا از لحاظ پرورش ایده خلاقانه و جدید مقصد ایده آلی به حساب بیاید. اقتصاد مطلوب این کشور موجب شده کیفیت زندگی و کسب و کار افراد در بالاترین سطح خود قرار بگیرد.
کشور آمریکا مالیات زیادی را در نظر نگرفته و با توجه به سبک زندگی شهروندان این کشور، با راه اندازی یک استارتاپ می‌توانید به سود بسیار بالایی برسید. شایان ذکر است که با دریافت ویزای استارتاپ آمریکا، اقامت ۳۰ ماهه برای شما صادر می‌گردد.

مهاجرت استارتاپی کانادا

کانادا جزء ۱۰ کشور برتر جهان در زمینه راه اندازی کسب و کار به حساب می‌آید. این کشور به دنبال کارآفرینانی است که دارای ایده‌هایی نوآورانه برای راه اندازی یک کسب و کار جدید بوده تا ضمن اشتغال زایی، به اقتصاد کانادا نیز کمک کنند. مهاجرت استارتاپی کانادا نسبت به سایر روش‌های سرمایه گذاری، گزینه کم هزینه‌تری برای اقامت دائم محسوب می‌شود.

دقت کنید که برای اخذ ویزای استارتاپ کانادا باید ایده تجاری شما متناسب با شرایط این کشور باشد؛ به عنوان مثال اگر ایده‌ای برای تولید یک محصول کشاورزی دارید، بهتر است کشور دیگری را به عنوان مقصد خود انتخاب کنید؛ زیرا آب و هوای سرد کانادا چندان برای اجرای ایده شما مناسب نیست.

مهاجرت استارتاپی کانادا
مهاجرت استارتاپی انگلستان

مهاجرت استارتاپی انگلستان

ویزای استارتاپ انگلستان فرصت خوبی را برای کارآفرینان فراهم می‌کند که با ارائه یک ایده تجاری نوآورانه و جدید، کسب و کار موفقی را راه اندازی نمایند. حوزه تجارت الکترونیک، ساخت اپلیکیشن‌های موبایل، ساخت نرم افزارهای مخصوص شبکه و راه اندازی شرکت‌های نرم افزاری از بهترین موارد برای مهاجرت استارتاپی به انگلستان به شمار می‌روند.

ساختار اقتصاد توانمند انگلستان موجب شده این کشور به یک مقصد محبوب برای مهاجرت استارتاپی تبدیل شود. سیستم آموزشی این کشور جزء برترین‌ها در دنیا است و خدمات درمانی آن در فهرست بهترین‌ها قرار دارد. نکته قابل توجه این است که روزانه صدها کسب و کار جدید در انگلستان ثبت می‌شوند که نشان از بازارکار گسترده این کشور است.

مهاجرت استارتاپی آلمان

کشور آلمان به عنوان مهد بسیاری از استارتاپ ها، یکی از مقاصد اصلی برای مهاجرت استارتاپی به شمار می‌رود و کارآفرینان بسیاری را از سراسر جهان جذب کرده است. اقتصاد قوی و چشم‌انداز سیاسی با ثبات آلمان موجب شده یک محیط تجاری مطلوب برای کارآفرینان و صاحبان مشاغل به وجود بیاید. همچنین زیرساخت‌های قوی و دسترسی به منابع در چارچوب قانونی، باعث سهولت در راه اندازی یک استارتاپ و رشد آن شده است.

این کشور اروپایی برای حمایت از کارآفرینان، برنامه‌های مالی متنوعی را مانند وام‌های کم بهره و بالاعوض ارائه می‌دهد. از طرفی آلمان دارای دانشگاه‌های معتبری است که نیروی کار بسیار ماهر و متخصص را پرورش می‌دهند؛ در نتیجه اگر قصد مهاجرت استارتاپی به آلمان را دارید، می‌توانید از نیروهای خبره و حرفه‌ای این کشور برای راه اندازی کسب وکار خود بهره ببرید.

مهاجرت استارتاپی آلمان
مهاجرت استارتاپی ایتالیا

مهاجرت استارتاپی ایتالیا

ایتالیا جزء کشورهای توسعه یافته جهان بوده و نام آن در گروه ۸ به چشم می‌خورد. همچنین این کشور اروپایی در بین ۲۰۲ کشور جهان، در رتبه ۲۵ استارتاپ قرار گرفته است. هزینه پایین تحصیل و زندگی، خدمات درمانی رایگان، آب و هوای معتدل و اقتصاد پایدار از مزایای مهاجرت استارتاپی به ایتالیا به حساب می‌آیند. ایتالیا در سال‌های اخیر به یک کشور صنعتی تراز اول تبدیل شده است. صنایع مختلفی از جمله فلز کاری، محصولات شیمیایی، خودروسازی، مواد غذایی، تولید لباس، هواپیما و کشتی‌سازی و… از اصلی‌ترین صنایع این کشور به حساب می‌آیند.

مهاجرت استارتاپی سوئد

شما با مهاجرت استارتاپی به سوئد می‌توانید یک محیط خلاقانه، پویا و حمایتی برای کسب و کار خود داشته باشید؛ زیرا این کشور یکی از بهترین اکوسیستم‌های نوآوری در جهان را دارد. چنانچه ایده تجاری فوق العاده‌ای داشته باشید، دسترسی گسترده‌ای به منابع مالی و سرمایه‌گذاری خواهید داشت. زیرساخت‌های پیشرفته در زمینه فناوری اطلاعات و وجود مراکز رشد و شتاب دهنده‌های موفق در سوئد موجب شده همواره این کشور در فهرست بهترین مقاصد مهاجرت استارتاپی قرار بگیرد. شما با اخذ ویزای استارتاپ سوئد و مهاجرت به این کشور می‌توانید از نیروی متخصص و آموزش دیده برای راه‌اندازی کسب‌وکار خود بهره‌مند شوید.

مهاجرت استارتاپی سوئد
مهاجرت استارتاپی هلند

مهاجرت استارتاپی هلند

هلند عضو اتحادیه اروپا است و دولت آن تلاش کرده با ارائه برنامه‌های متنوع مهاجرت استارتاپی، در این حوزه از سایر رقبا عقب نماند. این کشور در حوزه فناوری و استارتاپ بسیار پیشرفته بوده و دارای شبکه‌ای قوی از شرکت ها، دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی می‌باشد. دولت هلند تسهیلات مالی گوناگونی را برای رشد کسب و کارهای نوپا درنظر گرفته است. ویزای استارتاپ هلند به شما اجازه می‌دهد که به عنوان کارآفرین به مدت یکسال در این کشور فعالیت کرده و کسب وکار خود را راه اندازی کنید. بعد از این مدت فرصت دارید تا برای اخذ اقامت به صورت خود اشتغالی درخواست دهید.

مهاجرت استارتاپی فرانسه

دولت فرانسه اهمیت بسیاری برای پیشرفت کسب و کارهای مختلف از جمله حوزه تکنولوژی قائل است و به همین دلیل، بازار استارتاپ در این کشور روز به روز پررونق تر می‌شود. متقاضیانی که یک طرح تجاری ایده آل دارند، می‌توانند در سریع‌ترین زمان ممکن و با هزینه‌ای مناسب ویزای استارتاپ این کشور را دریافت کنند. تمامی افراد می‌توانند بعد از گذشت ۵ سال از مهاجرت استارتاپی فرانسه، برای دریافت اقامت دائم این کشور اقدام نمایند. در دسترس بودن حمایت مالی صندوق‌های سرمایه‌گذاری فرانسوی، از جمله دلایلی است که موجب شده مهاجرت استارتاپی فرانسه محبوب باشد.

مهاجرت استارتاپی فرانسه
مهاجرت استارتاپی اسپانیا

مهاجرت استارتاپی اسپانیا

در سال‌های اخیر دولت اسپانیا تلاش کرده برای ارتقا در زمینه‌های مختلف کشور خود، برنامه‌های متنوعی را ارائه کند. ارائه تسهیلات مهاجرت استارتاپی یکی از این برنامه‌ها است. افرادی که دارای ایده‌های نو و جدید تجاری هستند می‌توانند این تسهیلات را دریافت نمایند. شما با اخذ ویزای استارتاپ اسپانیا و راه اندازی یک کسب‌وکار در این کشور می‌توانید کالا یا خدمات موردنظر خود را به دیگران ارائه کرده و به درآمد مطلوبی برسید.

مهاجرت استارتاپی مجارستان

حدود ۲۲۱ شرکت استارتاپی در مجارستان فعال هستند و همین موضوع باعث شده این کشور در رتبه ۲۹ از بین ۲۰۲ کشور جهان قرار بگیرد. محیط استارتاپ مجارستان به دلیل وجود منابع اروپایی مشترک یا همان برنامه JEREMIE، در زمینه حمایت از شرکت‌های خرد و متوسط به طور چشمگیری پیشرفت کرده است. همین موضوع باعث شده دولت مجارستان بر توسعه این دست از کسب و کارها متمرکز شود و زیرساخت‌های خوبی را به وجود بیاورد.

شرکت‌های استارتاپی موجود در مجارستان علاوه بر حمایت دولت، از حمایت‌های بخش‌های خصوصی و رسانه این کشور نیز بهره‌مند خواهند شد. این موضوع را می‌توان در همایش‌ها و کارگاه‌های مختلف مشاهده نمود. هزینه زندگی پایین، تخصص بالای نیروی کار، سهولت انجام بیزینس و مشوق‌های مالیاتی برای صاحبان کسب و کار از مزایای مهاجرت استارتاپی به مجارستان به شمار می‌روند.

مهاجرت استارتاپی مجارستان
مهاجرت استارتاپی رومانی

مهاجرت استارتاپی رومانی

شما با مهاجرت استارتاپی به رومانی می‌توانید به بازار آزاد اتحادیه اروپا دسترسی داشته باشید. دولت رومانی از ایده‌های نوآورانه حمایت می‌کند و برای کسب وکارهای نوپا معافیت‌های مالیاتی تعیین کرده است. شما می‌توانید از طریق این روش، بعد از گذشت ۵ سال اقامت دائم دریافت کرده و از مزایای شهروندی رومانی بهره‌مند شوید. شایان ذکر است که هزینه زندگی در رومانی نسبت به سایر کشورهای اروپایی تا حد قابل توجه‌ای پایین‌تر است.

مهاجرت استارتاپی روسیه

مهاجرت استارتاپی به روسیه یکی از بهترین روش‌ها برای دریافت اقامت این کشور است. وجود منابع طبیعی گسترده روسیه و صادرات این منابع به کشورهای اروپایی و همچنین اقتصاد بزرگ روسیه موجب شده این کشور یکی از مقاصد محبوب برای مهاجرت استارتاپی باشد. روسیه رتبه ۱۷ در جهان را از نظر توسعه استارتاپ‌ها به دست آورده است. وجود ۲۰۰۰ استارتاپ در این کشور باعث شده از این نظر مورد توجه قرار بگیرد.

مهاجرت استارتاپی روسیه
مهاجرت استارتاپی جمهوری چک

مهاجرت استارتاپی جمهوری چک

ویزای استارتاپ جمهوری چک فرصتی بی‌نظیر برای متخصصان و صاحبان ایده‌های نوآورانه است که از مزایای مرتبط با این حوزه بهره‌مند شوند و کسب و کار خود را راه اندازی کنند. این کشور به عنوان قطبی نو ظهور در دنیای استارتاپ ها، مقصد ایده آلی برای ایده‌های تجاری نو و جدید به حساب می‌آید. هزینه‌های زندگی در جمهوری چک به صرفه بوده و به دلیل نرخ بیکاری پایینی که دارد، تقاضا برای نیروی کار در این کشور بالا است.

مهاجرت استارتاپی پرتغال

پرتغال کشوری توسعه یافته با اقتصاد پیشرفته است که میزان درآمد در آن بالا بوده و کیفیت زندگی شهروندان آن در حد قابل قبولی قرار دارد. هزینه زندگی در کشور پرتغال به نسبت کشورهایی مانند آلمان و فرانسه مقرون به صرفه‌تر است. این کشور اروپایی ثبات سیاسی و اقتصادی خوبی دارد؛ به همین دلیل مهاجرت استارتاپی به پرتغال روز به روز در حال افزایش است.

مهاجرت استارتاپی پرتغال
مهاجرت استارتاپی لیتوانی

مهاجرت استارتاپی لیتوانی

در سال‌های اخیر اقتصاد لیتوانی رشد قابل توجه‌ای را تجربه کرده است. دولت این کشور در حوزه استارتاپی زیرساخت‌های خوبی را به وجود آورده است و با ارائه ویزای استارتاپ لیتوانی، تلاش کرده طرح‌های جدید و خلاقانه‌ای را برای راه اندازی انواع کسب و کار جذب کند. این برنامه از سال ۲۰۱۷ آغاز شده است و این شانس را به افراد خارج از اتحادیه اروپا می‌دهد که بدون پرداخت هرگونه هزینه اضافی، کسب و کار خود را در این کشور راه اندازی کنند. مهاجرت استارتاپی روشی ساده برای دریافت اقامت موقت در لیتوانی است.

مهاجرت استارتاپی استونی

دولت استونی پروسه راه اندازی استارتاپ و سرمایه‌گذاری را برای مهاجران خارجی بسیار ساده‌تر کرده است. همین موضوع موجب شده درخواست برای اخذ ویزای استارتاپ استونی افزایش یابد و مهاجران بی‌شماری برای ارائه ایده تجاری و راه اندازی کسب و کار خود، به این کشور مهاجرت کنند. هزینه زندگی در استونی مقرون‌به‌صرفه‌ بوده و امکانات رفاهی و اجتماعی مناسبی برای آرامش و امنیت شهروندان این کشور فراهم شده است.

مهاجرت استارتاپی استونی
مهاجرت استارتاپی قطر

مهاجرت استارتاپی قطر

قطر یکی از کشورهای حوزه خلیج فارس است که در طی دهه‌های گذشته، به پیشرفت قابل توجه‌ای در حوزه‌های مختلف دست پیدا کرده است.  مهاجرت استارتاپی به قطر بهترین روش برای افرادی است که قصد دارند به سرعت اقامت دائم این کشور را دریافت کنند. لازم به ذکر است که باید ایده شما خلاقانه باشد و توانایی رقابت با سایر پروژه‌ها را در سطح جهانی داشته باشد تا برای شما ویزا صادر گردد.

مهاجرت استارتاپی امارات

امارات از نظر استارتاپ در رتبه ۱۶ دنیا قرار گرفته است و شرایط ایده آلی برای راه اندازی یک کسب و کار نوپا در این کشور وجود دارد. همین موضوع باعث شده متقاضیان زیادی سالیانه برای اخذ ویزای استارتاپ امارات اقدام کنند. بدون شک مهاجرت استارتاپی یکی از بهترین‌ روش‌ها برای دریافت اقامت این کشور حوزه خلیج فارس می‌باشد. راه اندازی یک کسب و کار در حوزه تکنولوژی در این کشور عربی، ایده‌ای مطلوب برای کسب درآمد به حساب می‌آید.

شما با مهاجرت استارتاپی به امارات مالکیت کامل و صد درصدی شرکت خود را خواهید داشت و از سمت دولت امارات امتیازات قانونی به شما تعلق می‌گیرد. امکان استفاده از معافیت‌های مالیاتی و وام بانکی وهمچنین بهره برداری از سیستم تجارت آزاد از دیگر مزایای مهاجرت استارتاپی به کشور امارات به شمار می‌روند.

مهاجرت استارتاپی امارات
مهاجرت استارتاپی عمان

مهاجرت استارتاپی عمان

کشور عمان یکی از کشورهای ثروتمند و در حال توسعه به حساب می‌آید و به دلیل شرایط اقتصادی و اجتماعی مطلوبی که دارد، مقصد مناسبی برای مهاجرت استارتاپی به حساب می‌آید. همچنین عمان مانند سایر کشورهای حوزه خلیج فارس، به دلیل نزدیکی به ایران، مقصدی مطلوب برای ایرانیان محسوب می‌شود.

بر اساس آمار رسمی، در سال ۲۰۲۳ بیش از ۵۰۰ نفر از طریق استارتاپ به این کشور مهاجرت کرده اند. بر اساس این آمار می‌توان نتیجه گرفت که مهاجرت استارتاپی به عمان همچنان در این کشور در حال رشد است.

سخن پایانی…

در سال‌های اخیر مهاجرت استارتاپی رشد زیادی داشته و این موضوع در بین ایرانیان بسیار مورد توجه قرار گرفته است. این روش مهاجرتی موجب رونق اقتصاد شده و به همین دلیل کشورهای مختلف سراسر جهان از متقاضیان حمایت می‌کنند. طی کردن پروسه مهاجرت استارتاپی به دانش و آگاهی نیاز دارد و به همین دلیل پیشنهاد می‌کنیم از افراد آگاه و متخصص در این زمینه کمک بگیرید. چنانچه در زمینه مهاجرت استارتاپی نیاز به دریافت مشاوره دارید، کافی است در این لینک ثبت نام کنید تا کارشناسان اپلاییکا در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.

سوالات متداول

معمولاً پروسه دریافت ویزای استارتاپ ۱۲ تا ۱۶ ماه زمان می‌برد؛ در نتیجه اگر قصد دارید این ویزا را دریافت کنید، باید هرچه زودتر برای آن اقدام نمایید.

پاسخ به این سوال تا حد زیادی به شرایط شما بستگی دارد اما در کل کشورهای آمریکا، کانادا، انگلستان، هلند، فرانسه، آلمان و امارات از لحاظ جذب متقاضیان مهاجرت استارتاپی در رتبه‌های خوبی قرار گرفته اند.

شما برای مهاجرت استارتاپی باید تجربه مدیریت یا مشارکت فعال در یک کسب و کار را داشته باشد. همچنین داشتن یک ایده تجاری نوآورانه و داشتن تمکن مالی کافی، از شرایط اصلی دریافت ویزای استارتاپ به حساب می‌آیند.

چنانچه طرح تجاری خوبی دارید، یک کارآفرین هستید یا می‌خواهید کسب و کارخود را توسعه دهید، این روش مهاجرتی می‌تواند مناسب شما باشد.

عوامل مختلفی در موفقیت یک استارتاپ نقش دارند. شناخت الگو بازار، رفتار مشتریان، توانایی مدیریت، نوع ایده تجاری و… می‌توانند بر موفقیت کسب و کار شما تاثیر گذار باشند. شما باید قبل از هرگونه اقدام در خصوص هر یک از موارد تحقیقات لازم را انجام دهید.

در کل مقدار سرمایه‌گذاری خاصی برای این طرح مشخص نشده است اما معمولاً در بسیاری از کشورها به سرمایه اولیه‌ای برای راه اندازی کسب و کار نیاز دارید و باید برای پرداخت هزینه‌های زندگی و اقامت در کشور مقصد، تمکن مالی مشخصی را ارائه کنید.

سابقه کاری مرتبط در بسیاری از موارد جزء الزامات نیست اما داشتن تجربه کاری قبلی می‌تواند شما را در طی کردن سریع‌تر این پروسه یاری کند.

طرح شما بر اساس پتانسیل تجاری مشخصی تایید می‌گردد؛ در نتیجه اگر به هر دلیلی کسب و کار شما در آینده ناموفق بود، اقامت دائمی شما لغو نخواهد شد.

بله. شما می‌توانید برای خانواده خود نیز درخواست ویزا کرده و آن‌ها را همراه خود به کشور مقصد بیاورید.

در برخی موارد ممکن است برای اخذ ویزا مصاحبه انجام شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *