متن سربرگ خود را وارد کنید

ویزای استارتاپ لیتوانی 2024 – شرایط اخذ اقامت و هزینه

ویزای استارتاپ لیتوانی ۲۰۲۴ – شرایط اخذ اقامت و هزینه

فهرست مطالب

لیتوانی یکی از بهترین کشورها برای کارآفرینان محسوب می‌شود که شرایط مطلوبی را برای پیاده‌سازی انواع ایده‌های استارتاپی فراهم کرده است. ویزای استارتاپ لیتوانی روشی مطمئن برای افراد صاحب ایده و مدیران کسب و کار به شمار می‌آید که فرایند دریافت آن شرایط و مدارک خاصی را شامل می‌شود. این ویزا امکان اقامت در لیتوانی را به مدت یکسال فراهم می‌کند و همچنین مجاز خواهید بود خانواده خود را نیز همراه داشته باشید. ما در این مقاله از اپلاییکا قصد داریم به طور کامل مراحل اخذ ویزای استارتاپ لیتوانی را بیان کنیم.

چنانچه نیاز دارید در این خصوص مشاوره دریافت کنید، کافی است از طریق این لینک ثبت نام نمایید. مشاوران مجموعه اپلاییکا در اسرع وقت با شما تماس گرفته و پاسخگوی سوالات شما خواهند بود.

ویزای استارتاپ لیتوانی چیست؟

ویزای استارتاپ لیتوانی چیست؟

کشور لیتوانی در یک دهه اخیر تلاش کرده کیفیت زندگی شهروندان خود را افزایش دهد و در این راستا اقدامات قابل توجه‌ای انجام داده است. یکی از اقدامات جدید در این خصوص، ارائه ویزای استارتاپ لیتوانی به کارآفرینان مبتکر خارجی بوده که می‌توانند با یک فرایند ساده کسب و کار خود را در این کشور راه اندازی کرده و علاوه بر پیاده‌سازی ایده خود، موجب اشتغال‌زایی و رشد اقتصادی کشور لیتوانی شوند.

ویزای استارتاپ لیتوانی نوعی مجوز برای اقامت موقت است که ارائه آن از ۲۰۱۷ آغاز شد و این امکان را برای کارآفرینان فراهم می‌کند که استارتاپ خود را در این کشور تاسیس کنند. در مرحله اول نیاز است که ایده کسب و کار شما توسط کمیته استارتاپی لیتوانی تایید شود تا واجد شرایط اقامت شوید. شما باید اثبات کنید که منابع کافی برای راه اندازی و حفظ یک کسب و کار در لیتوانی را دارید. بعد از تایید اجازه دارید به مدت یکسال در لیتوانی زندگی کنید و همچنین در ادامه این امکان وجود دارد که مجوز اقامت خود را به مدت ۳ تا ۵ سال تمدید نمایید.

شایان ذکر است که ویزای استارتاپ لیتوانی نوعی ویزای شینگن به حساب می‌آید و این اجازه را به متقاضیان می‌دهد که در کنار مجوز کار و اقامت در لیتوانی، به ویزای جداگانه‌ای جهت سفر به ۲۶ کشور حوزه شینگن مانند آلمان و فرانسه نیاز پیدا نکنند.

به چه دلیل ویزای استارتاپ لیتوانی محبوب است؟

ابتکار دولت این کشور برای توسعه تجارت حوزه فناوری اطلاعات بسیار بالا است و کارآفرینانی که قصد راه اندازی یک کسب و کار در این کشور را دارند می‌توانند به راحتی مجوز اقامت دریافت کنند. مالیات متوسط بر درآمد در لیتوانی ۱۵ درصد است و استارتاپ‌ها می‌توانند آن را به ۵ درصد کاهش دهند. ویزای استارتاپ لیتوانی یکی از سریع‌ترین راه‌ها برای مهاجرت کاری به اتحادیه اروپا برای افراد خارجی محسوب می‌شود و نسبت به سایر مجوزهای کاری زمان پردازش کمتری دارد.

روش مهاجرت از طریق دریافت ویزای استارتاپ لیتوانی بسیار ساده بوده و می‌توانید به راحتی مجوز اقامت موقت خود را دریافت نمایید. همچنین این امکان وجود دارد که خانواده را نیز همراه خود ببرید. در زمینه کسب و کار نیز شرایط مطلوبی فراهم شده و شما به بازار کار و مارکت بزرگی دست پیدا خواهید کرد که منجر به سود دهی قابل توجهی خواهد شد. ثبت شرکت در لیتوانی نیز ساده بوده و در این مسیر با چالش‌های مختلفی مواجه نخواهید شد. در حوزه استارتاپ لیتوانی رقابت کمتری نسبت سایر کشورها وجود دارد و در نتیجه می‌توان راحت‌تر به درآمد مطلوبی رسید.

از دیگر مزایای ویزای استارتاپ لیتوانی این است که نیازی نیست تمامی سرمایه خود را در راه اندازی کسب و کار خود هزینه کنید؛ بلکه می‌توانید شریکی در لیتوانی پیدا کرده و یا از وام‌ها و کمک‌های مالی در این زمینه استفاده کنید. هیچ مبلغ پایه و ثابتی برای این منظور توسط دولت لیتوانی تعیین نشده و افراد بر اساس ایده کسب و کار خود می‌توانند سرمایه موردنیاز خود را تامین کنند.

شرایط دریافت ویزای استارتاپ لیتوانی

شرایط دریافت ویزای استارتاپ لیتوانی

مهم‌ترین نکته برای اخذ ویزای استارتاپ لیتوانی این است که ایده استارتاپی شما باید در یکی از حوزه‌های مورد نیاز کشور لیتوانی باشد. طبیعتاً مانند هر کشور دیگری باید یک طرح توجیهی و تجاری مناسبی را ارائه کنید تا برای کارشناسان مربوطه قانع کننده باشد. اولویت با کسب و کارهایی است که دانش بنیان بوده و حوزه‌های مبتنی بر فناوری مانند نانو تکنولوژی، الکترونیک، فناوری اطلاعات و… را در بر بگیرند.

برای اخذ ویزای استارتاپ لیتوانی نیاز است شرکت خود را در لیتوانی ثبت کنید و همچنین باید مالک کسب و کار یا یکی از بنیان گذاران ثبت شده در شرکت باشید. نکته مهم دیگری که باید در نظر بگیرید این است که باید سرمایه لازم جهت راه اندازی استارتاپ در این کشور را فراهم کنید و از پس هزینه‌های زندگی در لیتوانی به مدت حداقل یکسال بر بیایید. به طور معمول بسته به سبک زندگی، شما در ماه به ۳۰۰ تا ۵۰۰ یورو نیاز خواهید داشت تا هزینه‌های زندگی خود را پوشش دهید. برای مبلغ سرمایه‌گذاری استارتاپ نیز هیچ مبلغ ثابتی وجود ندارد و می‌توانید تصمیم بگیرید که برای رسیدن به اهداف خود به مدت یکسال، به چقدر سرمایه نیاز دارید.

چنانچه در ایران کسب و کار راه اندازی کرده‌اید که به موفقیت‌های تجاری قابل توجه ای منجر شده است، شانس شما برای دریافت ویزای استارتاپ لیتوانی بالا خواهد بود. بدین منظور علاوه بر طرح تجاری و ایده خود، مدارک و مستندات مالی شرکت خود در ایران را به همراه ترجمه رسمی ارائه نمایید.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای استارتاپ لیتوانی

چنانچه قصد دریافت ویزای استارتاپ لیتوانی را دارید، به مدارک زیر نیاز خواهید داشت:

  • پاسپورت معتبر و سایر مدارک هویتی
  • دو قطعه عکس رنگی
  • گواهی‌عدم سوء پیشینه
  • بیمه خدمات درمانی با حداقل پوشش ۳۰ هزار یورو
  • طرح تجاری جدید و منحصربفرد
  • نامه تاییدیه کمیته دولتی لیتوانی که نشان از تایید طرح شما دارد
  • فرم تکمیل شده درخواست ویزا
  • اثبات تمکن مالی (حدود ۷۰۰۰ یورو)
  • مدرک اقامت قانونی در کشور خود یا لیتوانی
  • ترجمه سایر مدارک مالی و ملکی

مراحل دریافت ویزای استارتاپ لیتوانی

  1. در مرحله اول نیاز است درخواست خود را از طریق سایت‌های معتبری مانند Startup Visa ثبت کنید. زمانی که درخواست خود را به صورت آنلاین ثبت می‌کنید باید اطلاعاتی درباره موسسان، تیم، محصول و استراتژی کلی خود ارائه نمایید. در ادامه باید اطلاعات شخصی اولیه اعضای تیم خود را نیز ارائه کنید. به این نکته توجه کنید که بارگذاری هرگونه اطلاعات اضافی مانند رزومه و مدرک تحصیلی که صلاحیت شما را نشان دهد، نوعی امتیاز برای شما محسوب می‌شود.
  2. زمانی که شرایط اولیه ویزای استارتاپ لیتوانی شما تایید شود یک مصاحبه ترتیب داده می‌شود که زمان آن حدود ۳۰ تا ۶۰ دقیقه است. پیشنهاد می‌کنیم در مصاحبه، ایده خود را در ۲ تا ۵ دقیقه بیان کنید. در ادامه یک جلسه پرسش و پاسخ نیز برگزار می‌شود که در آن اطلاعات مختلفی مورد بررسی قرار می‌گیرند.
  3. در مرحله بعدی دریافت ویزای استارتاپ لیتوانی، درخواست شما به همراه مصاحبه تصویری ضبط شده به کمیته ارزیابی مستقل ارسال می‌شود. شایان ذکر است که اعضای این کمیته شامل نمایندگان بخش دولتی و خصوصی می‌باشند که همگی تجربه فعالیت در حوزه استارتاپ را دارند. معمولاً بررسی موارد نامبرده در کمیته تا ۱۵ روز طول می‌کشد.
  4. پس از اینکه تاییدیه کمیته را دریافت کردید، یک نامه رسمی از Enterprise Lithuania دریافت خواهید کرد که در آن بیان شده، ایده تجاری یا همان طرح توجیهی شما با معیارهای موردنیاز مطابقت دارد. چنانچه شما جهت مجوز اقامت موقت به اداره مهاجرت درخواست می‌دهید، به این نامه نیاز پیدا خواهید کرد. شما می‌توانید برای دریافت مجوز اقامت، درخواست مربوطه را در سفارت لیتوانی در کشور خود ارائه کنید یا مدارک را به طور مستقیم به اداره مهاجرت ارسال نمایید و در ادامه سایر مراحل مربوطه را بگذرانید.

سخن پایانی…

کشور لیتوانی این امکان را برای موسسان استارتاپ‌ها فراهم کرده است که به سرعت و بدون هیچگونه دردسری اقامت دائم این کشور و در نهایت اقامت دائم اتحادیه اروپا را دریافت نمایند که در نوع خود بسیار جذاب است. همین موضوع باعث شده بسیاری از کارآفرینان صاحب ایده سراسر جهان برای راه اندازی کسب و کار خود، لیتوانی را به سایر کشورها ترجیح دهند. ما در این مقاله، مراحل دریافت ویزای استارتاپ لیتوانی را برای شما بیان کردیم. امیدواریم از مطالب فوق نهایت استفاده را برده باشید.

چنانچه در این زمینه سوالاتی دارید، می‌توانید از طریق شماره تماس قید شده با کارشناسان موسسه مهاجرتی اپلاییکا در ارتباط باشید. همچنین جهت دریافت مشاوره برای دریافت ویزا و اقامت دائم لیتوانی، کافی است از طریق این لینک ثبت نام کنید تا کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.

بعد از دریافت ویزای استارتاپ لیتوانی چند سال می‌توانیم در این کشور اقامت داشته باشیم؟

بعد از دریافت این ویزا می‌توانید به مدت یکسال در لیتوانی اقامت داشته باشید. همچنین این امکان فراهم شده است که این مجوز را به مدت ۳ تا ۵ سال تمدید نمایید.

هزینه ثبت نام اولیه جهت دریافت ویزای استارتاپ لیتوانی چقدر است؟

معمولاً در زمان ثبت نام جهت اخذ ویزا و همچنین طی کردن مراحل اولیه باید ۸۰ یورو پرداخت کنید.

مدت زمان دریافت ویزای استارتاپ لیتوانی چقدر است؟

جمع آوری مدارک و راه اندازی کسب و کار زمانبر است و نمی‌توان مدت زمان ثابتی را برای این موضوع تعیین کرد، اما در کل پروسه دریافت ویزای استارتاپ لیتوانی حدود ۳ تا ۴ ماه زمان می‌برد. حتماً بیزینس پلن یا همان طرح تجاری خود را بررسی کنید تا پرونده شما نقصی نداشته باشد. تکمیل بودن مدارک باعث می‌شود فرایند اخذ ویزا کمتر زمان ببرد.

میانگین امتیازات ۵ از ۵

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *