مهاجرت امارات و دبی 2024 + اخذ اقامت

مهاجرت امارات و دبی 2024 + اخذ اقامت

فهرست مطالب

کشور امارات به قدری در سال‌های اخیر محبوبیت بیشتری پیدا کرده است که افراد زیادی به دنبال روشی برای مهاجرت امارات هستند. علت این همه محبوبیت در چیست؟ امارات در چندین سال اخیر تلاش‌های بسیار در زمینه ساخت فرصت‌های زندگی و شغلی گوناگون کرده است. شهرهای ابوظبی و دبی تبدیل به یک مرکز تجاری بزرگ شده‌اند که در آن فرصت‌های گوناگونی برای انواع شغل‌ها برای رشد وجود دارد. این پویایی، فرصت‌های موجود و کیفیت زندگی بالا، همه و همه دست به دست هم داده‌اند تا امارات را به یک کشور عالی برای مهاجرت و زندگی تبدیل کنند. در این مطلب از اپلاییکا قصد داریم تا به معرفی کشور امارات و راه و روش‌های مهاجرت امارات و اخذ اقامت این کشور بپردازیم.

مهاجرت امارات در یک نگاه

مهاجرت امارات در یک نگاه

امارات یکی از کشورهای کوچک اما قدرتمند در زمینه اقتصادی، در منطقه خاورمیانه و نزدیکی کشورمان واقع شده است. امارات و به خصوص شهر دبی، در طی 10 سال اخیر، رشد چشمگیری در زمینه اقتصادی، جذب سرمایه‌داران و همینطور متخصصان در رشته‌های مختلف داشته است. منبع اصلی درآمد امارات در طی سال‌های گذشته، همچون کشور ما، وابسته به نفت و گاز بوده و اقتصادی وابسته داشت. اما در طی سال‌های اخیر، با تمرکز بر روی تقویت بخش‌های غیرنفتی، نظیر تجارت، صنعت و جذب سرمایه‌گذاران، توانسته است تا رشد 117 میلیارد دلاری در سه ماه اول سال 2024 برسد. به طور کلی در سال 2024، نرخ تولید ناخالص ملی کشور امارات حدود 3.4 درصد بوده است. همین امر است که مهاجرت امارات از گزینه‌های جذاب برای سرمایه‌گذاران است.

علاوه بر این که امارات رشد اقتصادی چشمگیری در چند سال اخیر داشته است، این کشور با خلق فرصت‌هایی نظیر عدم پرداخت مالیات بر درآمد، ویزای طلایی و دانشگاه‌هایی با فرصت‌های تحصیلی به زبان انگلیسی، برای همه افراد موقعیت فکر کردن به مهاجرت امارات را فراهم کرده است. در ادامه به بررسی انواع روش‌های مهاجرت دبی و اخذ اقامت این کشور در سال 2024‌، می‌پردازیم.

انواع روش‌های مهاجرت امارات

انواع روش‌های مهاجرت امارات

برای این که بخواهید برای مهاجرت امارات و هر کشور دیگه‌ای اقدام کنید، باید ابتدا نسبت به روش‌های مهاجرت به کشور مورد نظر و فرصت‌های موجود اطلاع داشته باشید. پیشنهاد ما این است که ابتدا اهداف خود را نسبت به هزینه‌های روش مشخص کرده و سپس نسبت به شرایط خود اقدام کنید. به طورکلی روش‌های مهاجرت امارات به شرح زیر است:

  • مهاجرت تحصیلی
  • مهاجرت کاری
  • ویزای طلایی امارات
  • مهاجرت سرمایه‌گذاری
  • مهاجرت از طریق دریافت ویزای استارتاپ
  • مهاجرت از طریق ویزای بازنشستگی
  • ویزای فریلنسر

شما می‌توانید هر یک از روش‌های بالا را نسبت به شرایط خود برای مهاجرت امارات انتخاب کنید. برای هر یک باید پیش‌نیازهایی داشته باشید و مدارکی را آماده کنید که در ادامه به بررسی هر یک از این روش‌ها برای دریافت اقامت امارات و دبی خواهیم پرداخت.

دریافت ویزای تحصیلی امارات

همانطور که از نامش پیداست، در این روش شما به واسطه تحصیل وارد خاک امارات خواهید شد. در این روش از مهاجرت امارات و مهاجرت دبی، بنابر مقطع تحصیلی مورد نظر، از یکی از دانشگاه‌های امارات پذیرش بگیرید و بعد برای دریافت ویزا اقدام کنید. برای پذیرش در یکی از دانشگاه‌های امارات، بنابر مقطع تحصیلی مورد نظر، مدارک زیر را داشته باشید:

  • دیپلم و ریزنمرات (برای اخذ پذیرش در مقطع لیسانس)
  • مدرک کارشناسی و ریزنمرات (برای اخذ پذیرش در مقطع فوق‌لیسانس)
  • مدرک کارشناسی ارشد و ریزنمرات (برای اخذ پذیرش در مقطع دکترا)
  • مدرک زبان آیلتس یا تافل (برای رشته‌هایی که به زبان انگلیسی ارائه می‌شوند)
  • توصیه‌نامه
  • انگیزه‌نامه

در دانشگاه‌های کشور امارات رشته‌های متعددی هستند که شما می‌توانید به زبان انگلیسی تحصیل کنید. البته رشته‌هایی نیز هستند که به زبان رسمی این کشور، یعنی عربی، ارائه می‌شوند. مدت زمان ویزای تحصیلی شما کاملاً بستگی به مدت زمان تحصیل شما در خاک امارات دارد. معمولاً بعد از تحصیل، 6 ماه الی یک سال زمان دارید تا بتوانید در کشور امارات کار پیدا کنید و نوع ویزای خود را تغییر دهید.

توجه داشته باشید که برای اخذ ویزای تحصیلی و مهاجرت امارات، باید تمکن مالی مورد نیاز برای ویزای تحصیلی را به سفارت ارائه دهید. تمکن مالی مورد نیاز برای ویزای تحصیلی امارات شامل هزینه‌های تحصیل و هزینه زندگی به صورت سالیانه خواهد بود.

شرایط دریافت ویزای کاری امارات

برای اخذ ویزای کاری برای مهاجرت امارات و مهاجرت دبی، ابتدا باید از یکی از شرکت‌های مستقر در این کشور، درخواست شغلی داشته باشید. در ابتدا باید به دنبال کار در کشور امارات بگردید و پس از پیداکردن کار مورد نظر خود از یک شرکت اماراتی، کارفرمای اماراتی اسپانسر شما خواهد شد و اقامت شما در امارات را به تأیید سفارت خواهد رساند. سپس برای دریافت ویزا از سفارت امارات اقدام خواهید کرد. با توجه به فرصت‌های موجود در کشور امارات، موقعیت‌های شغلی متنوعی برای پیداکردن شغل وجود دارد.

نحوه اخذ ویزای طلایی امارت

امارت

ویزای طلایی برای مهاجرت امارات (Golden Visa)، یکی از موقعیت‌های استثنایی است که دولت امارات برای افراد واجد شرایط فراهم کرده است. کشورهای مختلف بر اساس نیازهایی که دارند، گاهاً فرصت‌های مختلفی را برای مهاجرپذیری فراهم می‌کنند. ویزای طلایی امارات برای اولین بار در سال 2019 معرفی شد و برای جذب افرادی خاص نظیر، سرمایه‌گذاران، کارآفرینان، دانشمندان، پزشکان، نخبه‌های علمی، فرهنگی و هنری و متخصصان در انواع زمینه‌ها طراحی شد. این نوع ویزا به افراد اجازه می‌دهد تا اقامتی ده ساله در کشور امارات داشته باشند. از مزایای این نوع ویزا می‌توان به:

  • اقامت 5 الی 10 ساله
  • عدم نیاز به اسپانسر برای دریافت این نوع ویزا
  • اقامت همراه با خانواده
  • تمدید خودکار اقامت

اشاره کرد. حال، شاید برای شما سوال باشد که چطور می‌توان ویزای طلایی برای مهاجرت امارات را کسب کرد؟ با توجه به این که این نوع ویزا یکی از بهترین راه‌ها برای دریافت اقامت کشور امارات است، روش‌های مختلفی نیز برای دریافت این نوع ویزا برای افراد وجود دارد. سرمایه‌گذاران با خرید ملک به ارزش حداقل 2 میلیون درهم امارات (حدود  540هزار دلار آمریکا) یا سرمایه‌گذاری و ایجاد کسب و کار، صاحب ویزای طلایی شوند. همچنین، در زمینه استارتاپ‌ها، افراد علاقه‌مند می‌توانند با داشتن یک پورتفولیو و حداقل سرمایه 500 هزار درهم امارات (حدود 135 هزار دلار آمریکا)، اقدام به دریافت ویزای طلایی کنند. متخصصان با تخصص‌های خاص، مخصوصاً افراد با تجربه در زمینه کامپیوتر نیز می‌توانند نسبت به اخذ ویزای طلایی نیز اقدام کنند. برای دریافت مشاوره تخصصی برای اخذ ویزای طلایی امارات، می‌توانید با تکمیل فرم ثبت‌نام، اقدام به ثبت اطلاعات خود کرده و منتظر تماس کارشناسان اپلاییکا باشید.

مهاجرت امارات از طریق سرمایه‌گذاری

مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری نیز یکی از روش‌های مطمئن برای اخذ اقامت در امارات و مهاجرت دبی است. با مهاجرت از این طریق می‌توانید اقامت طولانی مدت در امارات داشته باشید. از رایج‌ترین روش‌های سرمایه‎‌گذاری و اخذ اقامت امارات، خرید ملک به ارزش حداقل 2 میلیون درهم(تقریباً 540هزار دلار) است. ملکی که توسط فرد سرمایه‌گذار خریداری می‌شود باید برای استفاده شخصی یا تجاری باشد و فرد نباید از وام بانکی برای خرید آن استفاده کند. خریدار ملک می‌تواند اقامتی 3 الی 10 ساله توسط ملک خریداری شده خود داشته باشد. در این روش فرد می‌تواند برای خانواده خود نیز اقامت بگیرد.

روش دوم سرمایه‌گذاری برای مهاجرت امارات، ایجاد یک کسب و کار با سرمایه حداقل 500هزار درهم، سرمایه‌گذاری در یکی از شرکت‌های فعال در امارات یا ایجاد استارتاپ نوآورانه است. روش سوم برای سرمایه‌گذاران، تزریق سرمایه در صندوق‌های دولتی یا پروژه‌های دولتی امارات بوده که میزان سرمایه کاملاً به پروژه و شرایط آن بستگی دارد.

چگونگی دریافت ویزای استارتاپ امارات

امارات متحده عربی به عنوان یکی از قطب‌های اقتصادی خاورمیانه، محیطی مساعد را برای کارآفرینان فراهم کرده است. ویزای استارتاپ امارات به افرادی که ایده‌های نوآورانه و کسب‌وکارهای نوپایی دارند، این امکان را می‌دهد تا در این کشور فعالیت کنند. برای دریافت این ویزا، متقاضیان باید طرح کسب‌وکار جامعی ارائه دهند که پتانسیل رشد بالایی داشته باشد و با اهداف اقتصادی امارات همسو باشد. علاوه بر طرح کسب‌وکار، اثبات تمکن مالی و سابقه کار در حوزه مربوطه نیز از جمله شرایط مورد نیاز است. هزینه‌های مورد نیاز برای ثبت یک شرکت استارتاپی در امارات به شرح زیر است:

  • سرمایه حداقلی 100 هزار درهم
  • پرداخت هزینه ثبت شرکت حدود 15 هزار درهم
  • پرداخت هزینه ویزا حدود 3 تا 5 هزار درهم

 با اخذ ویزای استارتاپ، کارآفرینان می‌توانند از مزایایی همچون اقامت، مجوز کار، امکان استخدام نیروی کار خارجی و حمایت‌های دولت، همچون معافیت مالیات، برای توسعه کسب‌وکار خود بهره‌مند شوند. همچنین، امارات متحده عربی دارای شبکه‌ای گسترده از شتاب‌دهنده‌ها و مراکز نوآوری است که به کارآفرینان کمک می‌کنند تا ایده‌های خود را به واقعیت تبدیل کنند.

مهاجرت امارات از طریق ویزای بازنشستگی

این روش نیز یکی دیگر از راه‌های مهاجرت امارات به شمار می‌رود. در این روش فرد متقاضی باید توسط یکی از روش‌های زیر، تمکن مالی خود را برای سفارت امارات به اثبات برساند.

  • درآمد ماهیانه ثابت: داشتن درآمد ثابت حداقل 20,000 درهم (حدود 5,500 دلار آمریکا) در ماه از حقوق بازنشستگی، سرمایه‌گذاری، یا هر منبع معتبر دیگری.
  • پس‌انداز مالی: داشتن پس‌اندازی به ارزش 1 میلیون درهم (حدود 270,000 دلار) در حساب بانکی.
  • ملک شخصی: مالکیت ملکی در امارات به ارزش 2 میلیون درهم (حدود 540,000 دلار) یا بیشتر.
  • ترکیبی از پس‌انداز و درآمد: داشتن حداقل 1 میلیون درهم در حساب بانکی و درآمد ماهیانه حداقل 10,000 درهم.

با داشتن یکی از شرایط بالا، می‌توانید برای دریافت این نوع ویزا برای مهاجرت امارات و اخذ اقامت اقدام کنید. از این طریق شما می‌توانید به مدت 5 سال در امارات اقامت داشته باشید که قابلیت تمدید نیز دارد. همچنین، می‌توانید اسپانسر همسر و فرزندان خود نیز باشید و برای خانواده خود نیز اقامت امارات و دبی را بگیرید.

مهاجرت امارات

برای مشاهده کلیک کنید

شرایط درخواست برای ویزای فریلنسر امارات

چه چیزی از این بهتر که بتوانید بدون نیاز به اسپانسر و از طریق فریلنسری به امارات مهاجرت کنید. در این روش، افراد می‌توانند بدون نیاز به یک شرکت اماراتی برای اسپانسر شدن، خود درخواست ویزای فریلنسری بدهند. برای ارائه این درخواست افراد باید در یکی از حوزه‌های:

  • فناوری اطلاعات (IT) و برنامه‌نویسی
  • طراحی گرافیک و وب‌سایت
  • تولید محتوا، بازاریابی دیجیتال
  • رسانه، روزنامه‌نگاری و عکاسی

مشغول به کار باشند. برای این که بتوانید ادعای خود در این زمینه به اثبات برسانید باید یک رزومه و پرفایل کاری معتبر، نمونه‌کارهایی قابل پیگیری و در سطح بالا داشته باشید. سپس می‌توانید با پرداخت هزینه‌ای بین 2000 تا 4000 هزار دلار درخواست ویزای فریلنسری خود را در یکی از مناطق آزاد دبی و ابوظبی به ثبت برسانید. از مزایای این ویزا باید گفت که این روش هزینه‌های کمتری نسبت به سایر روش‌ها دارد و همچنین فرد متقاضی می‌تواند اسپانسر خانواده خود برای مهاجرت امارات و اخذ اقامت بشود.

هزینه‌های زندگی در امارات

تا به الان روش‌های موجود برای مهاجرت امارت و اخذ اقامت این کشور را برای شما بیان کردیم. حال قصد داریم تا یک قدم به جلو رویم و از قدم بعدی، یعنی هزینه‌های زندگی در امارات برای شما بگوییم. هزینه‌هایی که در جدول زیر برای شما آوردیم، همگی به طور تقریبی است و ممکن است در دبی و ابوظبی قیمت‌ها تفاوتی کوچک داشته باشند. اما توجه داشته باشید که این تفاوت‌ها چندان فاحش نیست.

موردمیانگین هزینه ماهیانه(درهم امارات)توضیحات
مسکن5000 – 15000هزینه اجاره آپارتمان، با توجه به شهر و منطقه به طور میانگین
خوراک1500 – 3000هزینه‌های خرید مواد غذایی
حمل و نقل500 – 1000شامل هزینه بنزین، تعمیر و نگهداری خودرو، یا استفاده از حمل و نقل عمومی
تفریحات500 – 2000 
بهداشت و درمان500 – 1000شامل هزینه بیمه درمانی و درمان‌های شخصی
اینترنت و تلفن200 – 400 
سایر هزینه‌ها500 – 1000هزینه‌های شخصی مانند لباس و غیره

همانطور که پیش‌تر گفتیم، این هزینه‌های می‌تواند متفاوت باشد و کاملاً بستگی به انتخاب‌ها و سلیقه شما دارد. برای مثال، هزینه اجاره آپارتمان حتی ممکن است برای خانه‌های لوکس بیشتر از این باشد یا همچنین، برای تفریحات ممکن است هزینه‌هایی بیشتر از این هم باشد. به طور کلی، با توجه به روشی که برای مهاجرت امارات انتخاب می‌کنید و درآمدی که دارید، می‌توانید بسنجید آیا زندگی در امارات به صرفه هست یا خیر.

کلام آخر…

در چند سال اخیر رشد اقتصادی و فرهنگی کشور امارات به قدری با سرعت بوده که افراد زیادی علاقه‌مند به زندگی در این کشور هستند. همچنین این کشور همچنان در سربالایی رشد قرار دارد و این موضوع، مهاجرت به امارات را جذاب‌تر می‌کند. ما در این مطلب سعی کردیم تا به بررسی انواع روش‌های مهاجرت امارات بپردازیم و آن‌ها را به شما معرفی کنیم. اگر نیاز به مشاوره و راهنمایی برای این تصمیم خود دارید، می‌توانید با کارشناسان اپلاییکا ارتباط برقرار کنید تا این مسیر را برای شما شفاف‌تر کنند. برای دریافت مشاوره تخصصی کافی است تا فرم ثبت‌نام را تمکیل کنید و منتظر تماس کارشناسان اپلاییکا باشید. مشاوران ما در اسرع وقت با شما تماس گرفته و پاسخگوی تمام سوالات شما خواهند بود.

بهترین روش مهاجرت امارات کدام است؟
بهترین روش برای مهاجرت کاملاً امری فردی و خصوصی است و نمی‌توان برای همه افراد توصیه‌ای مشابه کرد. باید شرایط خود را نسبت به هریک از روش‌ها بسنجید و بهترین روش برای خود را به کمک کارشناسان انتخاب کنید.

شرایط اخذ اقامت دائم امارات چیست؟
به طور کلی، اخذ اقامت دائم در امارات به آسانی امکان‌پذیر نیست. معمولاً اقامت در این کشور به صورت موقت و با توجه به نوع ویزا صادر می‌شود. با این حال، برخی از روش‌ها مانند سرمایه‌گذاری‌های کلان یا اشتغال در مشاغل خاص ممکن است منجر به اخذ اقامت طولانی‌مدت یا حتی دائم شوند.

چقدر طول می‌کشد تا ویزای امارات صادر شود؟
به طور کلی برای اخذ انواع ویزای امارات، بین 2 هفته تا 2 ماه ممکن است این فرآیند طول بکشد.

میانگین امتیازات ۵ از ۵

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *