شرایط ویزای ICT کانادا 2024 (برنامه انتقال درون شرکتی)

شرایط ویزای ICT کانادا 2024 (برنامه انتقال درون شرکتی)

فهرست مطالب

گسترش فناوری و ارتباطات بین المللی موجب شده بسیاری از شرکت‌ها برای تسهیل فعالیت‌ها و بهره‌مندی از نیروهای متخصص خود، به دنبال راهی برای انتقال کارمندان به دفاتر موردنظر خود باشند. ICT یا همان برنامه انتقال درون شرکتی، یک راهکار برای مهاجرت کارمندان به کانادا محسوب می‌شود. اگر در یک شرکت بین المللی کار می‌کنید و جایگاه شغلی ویژه‌ای دارید، با اخذ ویزای ICT کانادا می‌توانید به این کشور مهاجرت کنید. چنانچه با مراحل اخذ این ویزا آشنا نیستید، پیشنهاد می‌کنیم تا انتهای این مقاله با اپلاییکا همراه باشید.

ویزای ICT کانادا چیست؟

ویزای ICT کانادا یا همان Intra-Company Transferees نوعی مجوز موقت است که زیر مجموعه برنامه IMP قرار می‌گیرد. شرکت‌های بین المللی که شرکت مادر یا شعبه‌های فرعی آن‌ها در کانادا قرار دارند، می‌توانند کارکنان خود را از طریق ویزای ICT کانادا به به این کشور منتقل کنند. شرکت‌های بین المللی با استفاده از این برنامه مهاجرتی می‌توانند به سرعت نیروی کلیدی خود را به کانادا منتقل کرده و از تخصص آنها بهره ببرند.

شرکت‌هایی که قصد دارند دفتری را به تازگی در کانادا تاسیس کنند نیز می‌توانند از برنامه مهاجرتی ICT استفاده کرده و برخی از کارمندان باتجربه و حرفه‌ای خود را جهت مدیریت و توسعه کسب و کار به کانادا انتقال دهند. شما با دریافت ویزای ICT کانادا، مجوز کار و اقامت در این کشور را دریافت کرده و با گذشت زمان متناسب با شرایط خود برای اخذ اقامت دائم کانادا اقدام کنید. نکته مهمی که وجود دارد این است که با اخذ ویزای ICT کانادا بالافاصله بعد از ورود به این کشور مشغول کار شده و به درآمد فوق العاده‌ای می‌رسید؛ موضوعی که در سایر برنامه‌های مهاجرتی کانادا به ندرت دیده می‌شود.

شرکت اقدام کننده برای اخذ ویزای ICT کانادا باید نشان دهد که با انتقال نیروی خود به کانادا موجب افزایش کیفیت ارائه خدمات شده و برای بازارهای کاری و اقتصاد این کشور مفید است. برنامه ICT از مجوز LMIA یا همان ارزیابی تاثیر بازار کار کانادا معاف است؛ در نتیجه مدیران با استفاده از این فرصت عالی می‌توانند برای رشد کسب و کار خود استفاده کنند و در یک محیط بین المللی، همکاری‌های بسیار خوبی با متخصصان و کارشناسان داشته باشند.

مزایای ویزای ICT کانادا

  • راحت‌تر شدن پروسه اخذ ویزای ICT
  • دریافت ویزای کاری بدون نیاز به LMIA
  • کسب سابقه کار بین المللی و فرصت‌های شغلی فراوان در اقتصاد روبه رشد کانادا
  • عدم نیاز به ارائه مدرک زبان‌
  • عدم نیاز به سرمایه اولیه زیاد
  • عدم وجود محدودیت سنی
  • امکان همراهی و اقامت خانواده دارنده ویزای ICT در کانادا
  • اجازه کار به اعضای خانواده دارنده ویزا و تحصیل رایگان فرزندان زیر 18 سال
  • امکان دسترسی به خدمات درمان رایگان دولتی
  • تمدید آسان ویزای ICT کانادا
  • امکان اخذ اقامت دائم از طریق ویزای ICT

چنانچه در خصوص شرایط ویزای ICT کانادا به مشاوره نیاز دارید، کافی است در این لینک ثبت نام کنید تا تیم اپلاییکا در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.

چه شرکت‌هایی واجد شرایط برنامه ICT هستند؟

شرکت‌های خارج از کشور کانادا از جمله کشورهای ایرانی که قصد دارند شعبه‌ای از شرکت خود را در این کشور راه اندازی کنند، می‌توانند با استفاده از ویزای ICT کانادا، مدیران ارشد و نیروهای متخصص و کلیدی خود را به این کشور بیاورند. کارکنان با استفاده از این برنامه مهاجرتی می‌توانند همراه با خانواده به راحتی به کشور کانادا بیایند و کار خود را شروع کنند. شرکتی که قصد دارد شعبه‌ای در کانادا تاسیس کند، باید حداقل ۱ تا ۳ سال قبل از توسعه به کانادا، سودآوری و درآمدزایی خوبی داشته باشد.

شرکت‌های بین المللی با داشتن دفتر مرکزی‌ یا واحدهای تابعه در کانادا، می‌توانند با استفاده از برنامه ICT برای انتقال کارمندان خود به این کشور اقدام کنند. چنانچه ایده یا طرح تجاری خلاقانه‌ای دارید که منجر به راه اندازی یک شرکت استارتاپی موفق می‌شود، ویزای ICT کانادا می‌تواند در این زمینه شما را یاری کند. این اقدام یک مسیر کارآمد برای ورود به حوزه کسب و کارهای استارتاپی برای شما ایجاد می‌کند.

مهاجرت کانادا

برای مشاهده کلیک کنید

چه کسانی می‌توانند ویزای ICT کانادا دریافت کنند؟

مدیران اجرایی، مدیران ارشد و کارکنان متخصص می‌توانند متناسب با جایگاه شغلی خود برای اخذ ویزای ICT کانادا اقدام کنند. مدیران اجرایی وظیفه مدیریت کل سازمان یا یک بخش اصلی را بر عهده دارند و از قدرت تصمیم گیری و اختیارات بسیاری برخوردار هستند. مدیران ارشد نیز یک حوزه یا زیرمجموعه‌ای از سازمان را اداره می‌کنند و وظیفه نظارت بر کار سرپرستان و سایر کارکنان را بر عهده دارند. همچنین وظیفه استخدام، اخراج، ترفیع و مرخصی کارکنان نیز بر عهده مدیران ارشد است.

نیروهای متخصص در حوزه‌های خاصی دارای دانش و مهارت کافی هستند و در زمینه تولید و ارائه خدمات، محصولات و انجام تحقیقات فعالیت می‌کنند. ویزای ICT کانادا تنها بخش کوچکی از نیروهای متخصص را در بر می‌گیرد. به عبارتی کارمند مربوطه باید با توجه به دستاوردها و عملکرد خود نشان دهد که یک نیروی کلیدی است و شرکت واقع در کانادا به او نیاز دارد. به همین دلیل متقاضیان ویزای ICT کانادا باید رزومه، توصیه نامه از کارفرمایان قبلی یا مدیر کل، نامه حمایت شرکت، مدارک تحصیلی، پروژه‌ها و طرح‌های انجام گرفته و… را ارائه کنند تا واجد شرایط اخذ ویزا شوند.

شرایط اخذ ویزای ICT کانادا

برای اخذ ویزای ICT کانادا، شرکت و کارمند متقاضی هر دو باید شرایط و قوانین خاصی را در نظر بگیرند. عدم توجه به این موارد می‌تواند پروسه صدور ویزای ICT کانادا را برای متقاضی با مشکل مواجه کند. شرایط اخذ ویزای ICT شامل موارد زیر است:

  • نشان شرکت یا دفتر واقع در کانادا به صورت دقیق ذکر شده باشد. جهت اقدام از طریق مهاجرت استارتاپی، به طور استثناء می‌توان تا زمان اجاره دفتر یک آدرس دیگر معرفی کرد.
  • برای ثبت شرکت یا تاسیس یک شعبه، باید یک برنامه یا طرح واقع‌بینانه در حوزه کاری مربوطه ارائه شود که نشان می‌دهد کسب و کار مربوطه برای اقتصاد کانادا مفید است.
  • اگر شرکت مربوطه قصد انتقال مدیران بلند پایه خود به کانادا را دارد، باید اثبات کند که کسب‌وکار مربوطه آن قدر گسترده است که به یک کادر مدیریتی کامل نیاز خواهد بود.
  • فعالیت شرکت مربوطه در کانادا باید دائمی و قابل رشد باشد و بتواند جایگاه‌های شغلی بسیاری را برای نیروهای کار کانادایی ایجاد کند.
  • شرکتی که قصد انتقال یک نیروی متخصص را دارد، باید نشان دهد که این نیرو نقش ویژه‌ای در کار مربوطه دارد و قرار است فعالیت او در کانادا تحت هدایت مدیر کانادایی شرکت صورت بگیرد.
  • کارکنان متقاضی استفاده از برنامه انتقال شرکتی باید در طی ۳ سال گذشته، حداقل یکسال سابقه کاری تمام وقت برای شرکت خارجی داشته باشند.
  • کارمندان اعزامی به شرکت کانادایی باید در همان حوزه تخصصی مشغول به کار شوند که در کشور خود فعالیت می‌کردند.
  • عنوان شغلی موجود برای کار در کانادا باید در یکی از سه جایگاه مدیر اجرایی، مدیر ارشد و نیروی کار متخصص قرار بگیرد.

مراحل اخذ ویزای ICT کانادا

  1. برای ثبت درخواست مجوز کار یا ورک پرمیت باید ابتدا وارد سایت اداره مهاجرت کانادا شوید.
  2. در ادامه یک حساب کاربری تشکیل دهید و به سوالات آنلاین پاسخ دهید. از بین انواع Work Permit باید گزینه Intra Company Transfer را انتخاب نمایید.
  3. در مرحله بعدی باید فرم‌های مربوطه را دانلود کرده و آن‌ها تکمیل و امضاء نمایید. سپس مدارک موردنیاز را گروه‌بندی کرده و هر یک را در قسمت اختصاصی خود آپلود کنید. در پایان هزینه درخواست ویزا را پرداخت نمایید.
  4. از سفارت کانادا در یکی از کشورهای همسایه ایران وقت بگیرید. در این مرحله باید برای مصاحبه آماده شوید؛ به همین دلیل باید در مورد شرکت و نقش شغلی خود در کانادا آشنا شوید تا بهتر سوالات مصاحبه را پاسخ دهید.
  5. در تاریخ مشخص شده به سفارت کانادا بروید تا انگشت نگاری و مصاحبه انجام بگیرد. در مصاحبه به صورت دقیق و کامل اطلاعات مربوط به شرکت و شغل خود به آفیسر مهاجرت کانادا ارائه کنید. همچنین در ادامه ممکن است در خصوص تحصیلاتتان، رزومه کاری، مهارت زبان و هدف آینده از شما پرسیده شود.
  6. در پایان پرونده شما جهت صدور ویزای ICT کانادا مورد بررسی قرار می‌گیرد. بعد از گذشت ۳ تا ۶ ماه، نتیجه درخواستتان به شما اعلام می‌شود. بعد از موافقت با درخواستتان، باید پاسپورت خود را برای درج لیبل ویزا در آن پیکاپ کنید. به پروسه ارسال پاسپورت به یکی از مراکز پردازش ویزا (سفارت کانادا) برای وارد کردن لیبل پیکاپ گفته می‌شود.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای ICT کانادا

مدارک موردنیاز جهت اخذ ویزای ICT کانادا عبارتند از:

  • پاسپورت معتبر
  • مدارک شناسایی و هویتی
  • چند قطعه عکس جدید
  • ترجمه مدارک تحصیلی
  • ترجمه رزومه کاری
  • اسناد تمکن مالی
  • ارائه حداقل یکسال سابقه بیمه
  • دعوتنامه از طرف شرکت کانادایی
  • ارائه بیزینس پلن مناسب

تمکن مالی ویزای ICT کانادا

تمکن مالی ویزای ICT کانادا

چنانچه قصد دریافت ویزای ICT را دارید، باید به آفیسر مهاجرت اثبات کنید که می‌توانید هزینه‌های زندگی و سرمایه راه اندازی کسب‌وکار خود در کانادا را تامین کنید. تمکن مالی برای تامین هزینه زندگی به مدت یکسال، ۲۸۰۰۰ دلار کانادا برای یک نفر و برای یک خانواده ۳ یا ۴ نفره به ترتیب ۴۲۰۰۰ و ۵۲۰۰۰ دلار کانادا است. این مبلغ را باید در حساب خود داشته باشید تا با ارائه صورت حساب بانکی، تمکن مالی شما برای آفیسر مهاجرت اثبات شود. شایان ذکر است که این مبالغ باید در تملک فرد یا به صورت مشترک با همسر او باشد و نمی‌توان از شخص دیگری قرض کرد.

چنانچه قصد راه اندازی کسب و کار در کانادا را دارید، باید حداقل مبلغ مورد نیاز برای سرمایه‌گذاری را با توجه به نوع بیزینس خود در نظر بگیرید. جهت اثبات تمکن مالی راه اندازی کسب و کار کافی است از طریق نامه بانکی، گردش سه ماهه یا طولانی مدت حساب‌های خود را به اداره مهاجرت ارائه کنید.

اخذ اقامت دائم با استفاده از ویزای ICT کانادا

اخذ اقامت دائم با استفاده از ویزای ICT کانادا

اگر بعد از ورود به کانادا و فعالیت در شرکت مربوطه تصمیم گرفته‌اید در این کشور بمانید، باید از شرایط اخذ اقامت دائم کانادا از طریق ویزای ICT اطلاع یابید. شما باید حداقل به مدت یکسال پیوسته در شرکت مربوطه کار کرده باشید. همچنین باید مهارت‌ها و رزومه کاری شما از طریق برنامه‌های مهاجرتی کانادا مانند اکسپرس انتری یا PNP ارزیابی شوند. پس از یکسال کار می‌توانید از طریق برنامه اکسپرس انتری اقامت دائم دریافت کنید. برای این منظور ارائه مجوز کاری، مدرک تحصیلی، مدرک زبان و… الزامی است.

اگر شرایط انتقال درون شرکتی کانادا را رعایت کرده‌اید، شانس شما برای اخذ اقامت دائم زیاد است. همچنین اگر تجربه کاری بالایی داشته باشید یا مهارت زبانی خود را تا حد پیشرفته‌ای ارتقا داده‌اید، شانس بیشتری برای اخذ اقامت دائم کانادا دارید. داشتن سوء پیشینه، عدم رعایت الزامات زبان، مشکلات پزشکی خاص و… می‌توانند موجب رد شدن درخواست شما شوند.

سخن پایانی

چنانچه قصد مهاجرت به کانادا از طریق ویزای ICT را دارید، می‌توانید از خدمات موسسه مهاجرتی اپلاییکا استفاده کنید. اپلاییکا از تیمی باتجربه و حرفه‌ای تشکیل شده است و در تمامی مراحل مهاجرت همراه با شما خواهد بود تا بدون دغدغه به نتیجه‌ای مطلوب برسید. چنانچه در زمینه اخذ ویزای ICT کانادا سوالاتی دارید، کافی است در این لینک ثبت نام کنید. کارشناسان مجموعه اپلاییکا در اسرع وقت با شما تماس گرفته و پاسخگوی سوالات شما خواهند بود.

چقدر زمان می‌برد ویزای ICT صادر گردد؟

بررسی درخواست شما جهت اخذ ویزای ICT کانادا، ۳ تا ۶ ماه طول می‌کشد.

ویزای ICT کانادا چقدر اعتبار دارد؟

مدت اعتبار این ویزا یک سال است که متناسب با نوع اقامت شما تا ۳ سال قابل تمدید خواهد بود. برای تمدید ویزای ICT کانادا باید با ارائه مدارکی نشان دهید که ارتباط شرکت کانادایی با شرکت مبدأ همچنان برقرار می‌باشد. همچنین باید اثبات شود که شرکت مربوطه در طول یک سال گذشته در تامین کالاها و ارائه خدمات فعال بوده است.

هزینه صدور ویزای ICT چقدر است؟

ویزای ICT کانادا در دسته ویزاهای موقت قرار می‌گیرد؛ در نتیجه هزینه آن مانند سایر ویزاهای کاری است. برای صدور این ویزا باید ۱۵۵ دلار کانادا پرداخت کنید. همچنین هزینه انگشت نگاری و درخواست انطباق کارفرما نیز به ترتیب ۸۵ دلار و ۲۳۰ دلار کانادا است.

میانگین امتیازات ۵ از ۵

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *