راه های مهاجرت برای نوجوانان + شرایط و مدارک

راه های مهاجرت برای نوجوانان

سن مهاجرت هر سال در حال کاهش است و دانش آموزان تلاش می کنند از طریق روش های مختلف به اروپا بروند. از آنجایی که قوانین بسیاری از کشورها، مهاجرت زیر ۱۸ سال بدون سرپرست را تقریباً غیر ممکن اعلام کرده اند، مهاجرت نوجوانان تنها از طرق محدودی مانند ویزای همراه خانواده، تحصیل در مدارس و استعدادهای ورزشی امکان‌پذیر می‌باشد. امروز در این مقاله قصد داریم همراه با شما مسیر مهاجرت نوجوانان را ارزیابی کرده تا شناخت جدیدی نسبت به حضور آنها در کشورهای اروپایی داشته باشید.

بهترین مسیر مهاجرت برای نوجوانان

مسیر موفق نوجوانان با انتخاب درست مهاجرت آغاز می‌شود و اگر شما نتوانید بر اساس شرایط روحی، مالی و امکانات تحصیلی، بهترین گزینه را برای آنها انتخاب کنید، بدون شک آینده آنها تحت تاثیر قرار می‌گیرد. تحت تاثیر اهمیت این موضوع، قصد داریم از جنبه‌های مختلف مسیرهای مهاجرت نوجوانان را ارزیابی کرده و بررسی کنیم کدام یک از آنها می‌تواند بهترین بازدهی را به همراه داشته باشد. 

مهاجرت ویزای همراه خانواده

معمولا نوجوانان ایرانی از نظر عاطفی، تحت تاثیر حضور خانواده هستند و این مسئله در خارج از کشور می‌تواند تاثیر زیادی بر روی روند تحصیلی یا تعاملات دوستانه داشته باشد. شما می‌توانید با انتخاب درست روش مهاجرت برای خودتان، امکان حضور فرزندان زیر ۱۸ سال را در خارج از کشور فراهم کرده و کمک کنید در کمترین زمان ممکن اقامت دائم خود را نیز دریافت کنند. اگر فرزندان شما همراه با یک برنامه مهاجرتی دقیق وارد کشورهای اروپایی و آمریکایی شوند، تحصیلات رایگان داشته و حتی می‌توانند کمک‌های مالی دولت را نیز دریافت کنند.

مهاجرت از طریق تحصیلی

دومین مسیر مهاجرت نوجوانان به کشورهای دیگر، استفاده از امکانات تحصیل در مدارس کشورها است که می‌توانید در کوتاه‌ترین زمان، وارد کشورهای اروپایی آمریکایی شوید. افرادی که برای ادامه تحصیل در مدارس وارد کشورهای دیگر می‌شوند، می‌توانند در مدارس شبانه روزی حضور پیدا کرده و امنیت بسیار بالایی را داشته باشند. کشورهایی مانند فنلاند، انگلستان، سوئد، کانادا و آلمان امکان مهاجرت تحصیلی برای نوجوانان را فراهم آورده اند. 

مهاجرت تحصیلی به کانادا

مهاجرت تحصیلی به انگلستان

مهاجرت تحصیلی به آلمان

مهاجرت تحصیلی به سوئد

مهاجرت از طریق استعداد ورزشی

یکی از جدیدترین روش‌هایی که نوجوانان ایرانی جهت مهاجرت به کشورهای اروپایی استفاده می‌کنند، از طریق استعدادهای ورزشی است. در طی ۵ سال گذشته، استعدادهای شناخته شده ورزشی مانند علیرضا فیروزجا، آتوسا پورکاشیان و چندین ورزشکار دیگر از طریق ورزش وارد کشورهای دیگر شده اند. نوجوانانی که به صورت حرفه‌ای در یک ورزش فعالیت می‌کنند، می‌توانند با در اختیار داشتن رزومه قوی و توصیه‌ نامه مربیان در کوتاه‌ ترین زمان وارد کشورهای دیگر شوند. 

مزایا و معایب مهاجرت افراد زیر ۱۸ سال 

مزایا و معایب مهاجرت افراد زیر ۱۸ سال 

مهاجرت برای نوجوانان با وجود مزیت‌های متعددی که جهت آینده آنها به همراه دارد، خالی از چالش و مشکل نبوده و ممکن است در برخی از آنها مشکلات عاطفی و احساسی به همراه داشته باشد. دوری از خانواده و استقلال زو درس، ممکن است افراد را تحت تاثیر مشکلات عاطفی قرار دهد. با این وجود امکان دریافت بورسیه‌های تحصیلی، اقامت دائم، آینده شغلی مناسب و عدم نیاز به یادگیری زبان انگلیسی در سطح بالا، از جمله مزیت‌های مهاجرت در سن پایین به حساب می‌آید. جدول پیش رو مهمترین مزایا و معایب مهاجرت نوجوانان زیر ۱۸ سال را برای شما نشان می‌دهد.

مزایا معایب
دسترسی به تحصیل با کیفیت بالا. احساس تنهایی و دوری از عزیزان.
رشد شخصیت و توانایی‌های فردی. چالش‌های مربوط به زبان و فرهنگ.
فرصت‌های شغلی بهتر در آینده. مسائل مربوط به اقامت یا کار.
تجربه زندگی در فرهنگ‌های مختلف. فشارهای روانی به دلیل وابستگی.
دسترسی به خدمات پزشکی مناسب. استرس‌های ناشی از تغییرات زندگی.

بهترین کشورها برای مهاجرت نوجوانان

بهترین کشورها برای مهاجرت نوجوانان

انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت نوجوانان بستگی به شرایط و امکاناتی دارد که خانواده متقاضی در اختیار دارد و شما نمی‌توانید یک کشور مناسب را برای تمامی افراد در نظر بگیرید. کشورهای اروپایی مانند فنلاند، سوئد، بلغارستان، استونی و انگلستان شرایط فوق العاده‌ای را جهت نوجوانان ایرانی که قصد دارند برای ادامه تحصیل در مدارس مهاجرت کنند، فراهم کرده اند.  اگر قصد دارید همراه با خانواده مهاجرت کنید، حق انتخاب شما بیشتر می‌شود و می‌توانید کشورهایی مانند پرتغال، لیتوانی و فرانسه را به این لیست اضافه کنید. از سوی دیگر کانادا همیشه داغ‌ترین مقصد مهاجرتی جهت دانش آموزان ایرانی است که حضور زیاد ایرانیان می‌تواند مشکلات عاطفی شما را به حداقل برساند. 

شرایط و مدارک گرفتن ویزا برای افراد زیر ۱۸ سال

افراد زیر ۱۸ سال می‌توانند با در اختیار داشتن مدارک پیش رو جهت ادامه تحصیل در مدارس و یا همراه با خانواده به کشورهای دیگر بروند. فرایند اخذ ویزای نوجوانی نسبت به افراد بزرگسال راحت‌تر بوده و ما در اپلاییکا تلاش می‌کنیم بهترین مشاوره را برای آینده شما نوجوانان ارائه کنیم. در بحث آماده سازی مدارک نیز کارشناسان ما از صفر تا صد همراه شما هستند تا کوچک‌ترین مشکلی در این زمینه نداشته باشید. 

  • رضایت والدین یا سرپرست قانونی برای درخواست ویزا
  • دعوت‌ نامه از شخص یا موسسه معتبر در کشور مقصد
  • مدارک هویتی والدین یا سرپرست قانونی (شناسنامه یا پاسپورت)
  • مدارک تحصیلی برای اثبات هدف سفر (پذیرش از مدرسه یا دانشگاه)
  • تمکن مالی جهت تامین هزینه‌های سفر و اقامت
  • بیمه مسافرتی برای پوشش فرد در مدت اقامت
  • مدارک پزشکی در تایید سلامت فرد (در صورت نیاز)
  • رضایت‌ نامه قانونی برای سفر تنها (در صورت سفر بدون همراهی والدین)

اپلاییکا همراه تمامی نوجوانان ایرانی برای مهاجرت 

ما در اپلاییکا همراه با تمامی نوجوانان، شرایط آنها را ارزیابی قرار می‌دهیم و بر اساس پیشینه‌ای که تا به امروز داشته اند و شرایط اقتصادی خانواده، بهترین گزینه را برای آنها انتخاب می‌کنیم. معرفی کشورهایی که امکان حضور خانواده برای افراد راحت است و از طرفی مشکلات عاطفی را به حداقل می‌رساند، یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های ما در اپلاییکاست. ما برای شما تمامی مدارک را از صفر تا صد آماده می‌کنیم و حتی هنگام حضورتان در سفارت نیز با در اختیار قرار دادن سوالات و شرایط کمک می‌کنیم در کوتاه‌ترین زمان، ویزای خود را دریافت کنید. 

 

مقالات بیشتر:

بهترین کشور برای مهاجرت دختر تنها

ارزان ترین کشور اروپایی برای تحصیل در سال ۲۰۲۵

دانشگاه های پزشکی آلمان مورد تایید وزارت بهداشت

بهترین کشور برای رشته حقوق (راهنمای کامل)

دیدگاهتان را با ما درمیان بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *