کشور پرتغال فقط به خاطر سواحل بینظیر و طبیعت بکرش معروف نیست، بلکه کشوری است با جامعهای دوستانه و پذیرا که کیفیت بالای زندگی در این کشور شهرت بسیاری دارد. پرتغال در سالهای اخیر تبدیل به مرکزی برای راهاندازی استارتاپها و شرکتهای فناوری شده است و ویزای استارتاپ یکی از محبوبترین راههای مهاجرتی به این کشور محسوب میشود. مجموعه اپلاییکا در راستای گسترش سطح سرویسهای خود، ویزای استارتآپ پرتغال را هم به لیست خدمات قابل ارائه به متقاضیان مهاجرت ارائه میدهد.
ویزای استارتاپ پرتغال چیست؟
در کشوری مانند پرتغال، شور و جنب و جوش زندگی در جریان است، همین میتواند اصلیترین عامل برای افرادی باشد که به دنبال فضایی بکر برای راهاندازی ایده جذاب استارتاپی خود در پرتغال هستند، باشد. در واقع ویزای استارتاپ پرتغال با نام ویزای D2 شناخته میشود؛ فرصتی برای کارآفرینان و صاحبان کسب و کار که در کشورهای عضو اتحادیه اروپا زندگی نمیکنند و به دنبال فرصتی تجاری ویژهای هستند.
ویزای استارتاپ پرتغال یا همان ویزای D2 عنوانهای دیگری هم مانند ویزای کارآفرین پرتغال، ویزای فریلنسر پرتغال هم دارد و مناسب افرادی است که ایده بکری در زمینه راهاندازی یک کسب و کار جدید دارند.
با داشتن ویزای D2، میتوانید اقامت این کشور را به دست آورید و به سادگی در کشورهای عضو اتحادیه اروپا سفر کنید.
اگر نیاز به اطلاعات بیشتر در زمینه ویزای استارتاپ پرتغال را دارید میتوانید با استفاده از این لینک اطلاعات تماس خود را وارد کنید تا مشاوران ما به سرعت با شما در ارتباط باشند.
شرایط ویزای استارتاپ پرتغال
این ویزای برای متقاضیان شرایطی را فراهم میکند که به طور مستقیم برای دریافت اقامت پرتغال به طور همزمان اقدام کنند و برخلاف ویزاهای دیگر این کشور، در داخل کشور هم میتوان برای دریافت آن درخواست خود را ارسال کنید.
به طور میانگین افردی که ویزای استارتاپ پرتقال را دریافت میکنند، در مدت زمان چهار ماه اقامت این کشور اعطا میشود.
ویزای استارتاپ پرتقال مناسب چه افرادی است؟
ویزای D2 یا همان ویزای کارآفرینی پرتغال، مناسب کارآفرینانی است که به دنبال بستری مناسب برای سرمایهگذاری تجاری در این کشور هستند. افرادی که در راهاندازی کسب و کار تبحر و تجربه لازم را دارند و میخواهند از فضای تازه این کشور برای گسترش کسب و کار خود استفاده کنند. افرادی مانند فریلنسرها، طراحان و پیمانکاران مستقل و تمام افرادی که در زمینه دیجیتال فعالیت میکنند میتوانند برای دریافت این ویزای استارتاپی درخواست دهند.
چطور واجد شرایط دریافت ویزای استارتاپ پرتغال شویم؟
اولین قدم برای اینکه بتوانیم واجد شرایط دریافت این ویزای استارتاپی باشیم این است که باید یک قرارداد یا پیشنهاد کاری کتبی را ارائه داد.
این پیشنهاد کاری باید همسو با ارزشهای سرمایهگذاری و اقتصادی کشور پرتغال باشد، چرا که به طور ویژه پرتغال این برنامه مهاجرتی را در جهت پویایی اقتصاد خود برنامهریزی کرده است.
برای اینکه ببینید واجد شرایط دریافت ویزا هستید، میتوانید از طریق این لینک فرم ارزیابی را پر کنید و مشاوران ما در اولین فرصت با شما تماس میگیرند.
انواع ویزای استارتاپ پرتغال
همانطور که پیشتر گفتیم، این ویزای استارتاپی با نامهای متفاوتی شناخته میشود و این تعدد نام به دلیل ویژگیهای متفاوت آن است. به طور کلی این ویزا در دسته ویزای D2 قرار میگیرد با زیرشاخههای متفاوت.
- اولین شاخه این ویزا مسیری است که مناسب کارآفرینان نوآور است؛ افرادی که به دنبال راهاندازی یک بیزینس جدید هستند یا میخواهند شعبهای تازه را در این پرتغال راهاندازی کنند.
- شاخه دوم به مناسب افرادی است که خدمات و سرویسهای متفاوتی را به طور مستقل ارائه میدهند، مانند فریلنسرها یا پیمانکاران و طراحان مستقل.
ویزای استارتاپ پرتغال برای کارآفرینان
اگر در دسته افرادی قرار میگیرید که به عنوان یک کارآفرین شناخته میشوید و به دنبال دریافت ویزای استارتاپ پرتغال هستید برای واجد شرایط بودن دریافت این ویزا باید معیارهای زیر را رعایت کنید:
- دریافت NIF (شماره مالیاتی پرتغال)
- فتتاح حساب بانکی تجاری در یک بانک پرتغالی
- تاسیس یک شرکت محدود پرتغالی (LDA)
- استخدام حسابدار مسلط به سیستم مالیاتی پرتغال
ضمن اینکه نیاز است مدارکی مبنی بر داشتن تمکن مالی کافی برای راهاندازی کسب و کار جدید و البته تجربه مدیریت هم ارائه دهید. همچنین نیاز است تعهداتی مبنی بر پرداخت مالیانه سالانه هم در نظر بگیرید.
در مرحله اول لازم است شرایط ابتدایی را برای درخواست ویزای استارتاپ در نظر بگیرید:
- اگر تصمیم به افتتاح شعبه جدید ندارید، یک شرکت پرتغالی را باید بخرید
- اگر شعبه جدید میخواهید افتتاح کنید، یک طرح جامع از بیزینس فعال خود باید ارائه دهید
ویزای استارتاپ پرتغال برای فریلنسرها
افرادی که در قالب فریلنسر و پیمانکاران مستقل قرار میگیرند، به اندازه کارآفرینان برای دریافت ویزای استارتاپ با پیچیدگی و الزامات سخت روبرو نیستند.
مسیر ارائه دهنده خدمات مستقل
- دریافت NIF
- افتتاح حساب بانکی در پرتغال
- اثبات تمکن مالی کافی
- ارائه مدارکی مبنی بر قرارداد خوداشتغالی با یک شرکت مستقر در پرتغال
اگر خدماتی که ارائه میدهید در پرتغال به عنوان یک دسته خدمات جدید در نظر گرفته شود، میتوانید برای دریافت ویزاهای جایگزین مانند ویزای D7 “Passive Income” یا D8 “Digital Nomad Visa” هم درخواست دهید
مزایای ویزای استارتاپ پرتغال
این ویزای استارتاپی مانند تمام ویزاها، با مزایای ویژهای همراه است که متقاضیان با تکیه بر این مزایا تصمیم به اقدام مهاجرت به این کشور از طریق این برنامه را میگیرند.
به دست آوردن اقامت پرتغال مقرون به صرفه یکی از اصلیترین مزایای این ویزا محسوب میشود. لازم متقاضیان است حداقل مبلغ ۱۰۶۴۰ یورو به عنوان متقاضی اصلی و ۵۳۲۰ یورو برای همسر و ۳۱۹۲ یورو به ازای هر فرزند تحت تکفل خود داشته باشد. این هزینهای است که برای یک سال اقامت در پرتغال در نظر گرفته شده است.
ویزای استارتاپ پرتغال این امکان را فراهم میکند تا متقاضیان بتوانند به همراه خانواده به این کشور مهاجرت کنند.
مهاجرت به پرتغال از طریق ویزای استارتاپ
ویزای استارتاپ به متقاضیان امکان اقامت دائم را میدهد، کشوری امن که در رتبهبندی جهانی در رتبه ششم شاخص صلح قرار گرفته است. آب و هوای مطبوع دارد و کیفیت زندگی بالایی را برای ساکنان خود فراهم میکند. افراد برای حفظ اقامت دائم نیاز است در یک دوره شش ماهه یا در مجموع هشت ماه در سال را در پرتغال زندگی کنند.
ویزای استارتاپ به افراد این فرصت را می دهد که در پرتغال اقامت کنند، کشوری امن که رتبه ششم را در شاخص صلح جهانی دارد. این شهر همچنین به دلیل آب و هوای دلپذیر، مناظر دیدنی و کیفیت زندگی استثنایی خود مشهور است. برای حفظ اقامت، لازم است یک دوره شش ماهه یا مجموعاً هشت ماه سالانه در پرتغال سپری کنید.
راه اندازی یک سرمایه گذاری تجاری در پرتغال از طریق ویزای استارتاپ
برای دریافت ویزای استارتاپ پرتغال ، لازم است یک سرمایه گذاری راه اندازی با مشارکت یک حامی تجاری ویژه پرتغالی ایجاد کنید. همکاری با این حامی تجاری هنگام دریافت ویزای استارتاپ پرتغال شرایط بهتری را برای متقاضی فراهم میکند، با قوانین آشنا خواهند شد و پیچیدگیهای راهاندازی کسب و کار در پرتغال به مراتب آسودهتر خواهد بود.
درخواست شهروندی بعد از پنج سال پس از ویزای استارتاپ پرتغال
مهاجران پس از پنج سال زندگی در پرتغال این امکان را به دست میآورند که برای اقامت دائم یا اخذ تابعیت و شهروندی پرتغال اقدام کنند.
شرایط ویزای استارتاپ پرتغال
شرایط و معیارهای اولیهای برای درخواست ویزای استارتاپ پرتغال وجود دارد که متقاضیان نیاز است این معیارها را داشته باشند تا بتوانند برای ویزای D2 درخواست دهند:
درخواست ویزای D2 یا ویزای استارتاپ پرتغال برای کارآفرین:
- ۱۸ سال تمام
- مقیم دائم یا شهروند اتحادیه اروپا نباشید
- تمکن مالی کافی برای یک سال
- ارائه بیمه سلامت معتبر
- عدم سابقه کیفری
- داشن حداکثر ۵ شریک کاری در یک کسب و کار
هزینه ویزای استارتاپ پرتغال
به طور هزینهها با توجه به ماهیت بیزینس و کسب و کار از هم متفاوت است، اما یک سری هزینههای ثابت در ویزای استارتاپ برای راهاندازی کسب و کار در این کشور وجود دارد که هنگام درخواست باید آنها را در نظر داشته باشید
برای افتتاح یک شرکت، مبلغ سرمایه گذاری مشخصی از سوی دولت پرتغال اعلام نشده است. متقاضی بودجهای را برای راه اندازی یک پروژه سرمایه گذاری تجاری سرمایه گذاری می کند، کسب و کار خود را به پرتغال منتقل می کند یا یک سرمایه گذاری جدید پیدا می کند.
بهترین گزینه برای ویزای استارتاپ چیست؟
اگر کایدهای بکر برای یک کسب و کار جدید دارید، تعلل نکنید. برای واجد شرایط بودن برای ویزای استارتاپ در پرتغال، افراد می توانند یک شرکت جدید تاسیس کنند یا سرمایه گذاری تجاری موجود خود را به این کشور منتقل کنند. به همین منظور نیاز است معیارهای زیر را داشته باشید:
- پروژه مورد نظر میتواند در مرحله ابتدایی ایده باشد، اما باید طرح تجاری کامل و دقیقی به همراه اهداف مالی داشته باشد.
- ایده اصلی نیاز است بر نوآوری و فناوری تمرکز داشته باشد.
- پروژه مورد نظر باید پتانسیل ورود به بازارهای بینالملل را داشته باشد
- کسب و کار جدید به ایجاد اشتغال کمک کند
- در چشمانداز و اهداف مالی پتانسیل دستیابی به گردش مالی سالانه حداقل ۳۲۵،۰۰۰ یورو پس از یک دوره پنج ساله اثبات شود.
- طرح پروژه توسط حامی و توسط آژانس رقابتپذیری و نوآوری پرتغال که با نام IAPMEI شناخته میشود مورد ارزیابی قرار گرفته باشد.
مراحل گام به گام دریافت ویزای استارتاپ پرتغال
اولین قدم برای اینکه بخواهید برای این ویزا درخواست دهید، بهتر است مدارک و معیارهای لازم را برای دریافت ویزای استارتاپ مد نظر قرار دهید و پس از جمعآوری مدارک برای درخواست اقدام کنید.
متقاضیان به طور مشخص مسئول تهیه طرحهای تجاری، انگیزهنامه و چشماندازهای مالی طرح کسب و کار خود برای دریافت ویزای استارتاپ پرتغال هستند. برای دریافت نیاز است مدارکی مبنی بر عدم سابقه کیفری، صورتحسابهای بانکی جهت ارائه تمکن هم فراهم کنید.
دریافت شماره NIF پس از دریافت ویزای استارتاپ پرتغال
اولین کاری که باید هنگام شروع برنامه ویزای استارتاپ پرتغال انجام دهید، دریافت شماره NIF (Número de Identificação Fiscal) است. شماره NIF شماره مشارکت مالیاتی شما است و برای سرمایه گذاری جدید پرتغالی خود به آن نیاز دارید.
برای دریافت این شماره نیاز نیست حتما در پرتغال اقدام کنید، یک نماینده میتواند این شماره را برای شما به دست آورد و حساب بانکی را به نیابت از شما باز کند.
گرفتن حساب بانکی پرتغالی
ویزای استارتاپ پرتغال همچنین مستلزم ایجاد یک حساب بانکی است. در واقع، این یکی از اولین کارهایی است که باید انجام دهید. راه اندازی یک حساب بانکی پرتغالی نسبتاً آسان و ساده است که احتمالاً یکی از ساده ترین کارها در برنامه ویزای استارتاپ پرتغال است.
البته، شما همچنین به یک حساب بانکی برای سرمایه گذاری تجاری پرتغال خود نیاز دارید، که اجازه اقامت پرتغال و در نهایت اقامت دائم را برای شما دریافت می کند.
درخواست برای IAPMEI
برنامه به همراه توضیحات پروژه و اسناد پشتیبان، در پلت فرم آنلاین IAPMEI ارسال می شود.
پیدا کردن یک حامی کسب و کار در ویزای استارتاپ پرتغال
برای تضمین دریافت ویزا، متقاضی باید یک حامی تجاری پیدا کند که مایل باشد از کسب و کار مورد نظر حمایت کند و آن را توسعه دهد. نیاز است برای این کار با چند حامی تماس بگیرید و پروژه خود را برای آنها شرح دهید.
البته پیدا کردن یک حامی کسب و کار نیاز به کمی برنامه ریزی، تحقیق و طرح سرمایه گذاری جدید پرتغالی شما دارد که می تواند به اجازه اقامت و اقامت دائم منجر شود. حامی کسب و کار بخش مهمی از درخواست ویزای استارتاپ پرتغال شما است، بنابراین مطمئن شوید که مدتی را برای درخواست خود صرف کرده اید.
بررسی درخواست
IAPMEI برنامه را برای یک دوره 30 روزه بررسی می کند. متقاضی می تواند پیشرفت درخواست خود را از طریق حساب کاربری خود در وب سایت IAPMEI پیگیری کند.
گرفتن ویزا
پس از تایید، IAPMEI اعلامیه مشارکت در برنامه ویزای راه اندازی را برای متقاضی صادر می کند. این اظهارنامه به مدت چهار ماه اعتبار دارد. در طول این مدت، متقاضی باید برای ویزا در پرتغال اقدام کندکنسولگری در کشور محل اقامت خود و متعاقباً در تاریخ تعیین شده به دفتر AIMA مراجعه کنند.
از طرف دیگر، متقاضی می تواند با ویزای شینگن وارد پرتغال شود و مدارک مورد نیاز را به سرعت به AIMA ارسال کند.
نتیجه گیری…
ویزای استارتاپ پرتغال یک راه عالی برای کارآفرینانی است که ساکن اتحادیه اروپا نیستند تا کسب و کار خود را در پرتغال شروع کنند و بنابراین نه تنها به پرتغال بلکه به بقیه کشورهای اتحادیه اروپا و منطقه شنگن دسترسی پیدا کنند.
این ویزای استارتاپی یک ویزای نسبتاً مقرون به صرفه و ساده برای کارآفرینان است و از مزایای دیگری نیز برخوردار است که شامل افراد وابسته به درخواست می شود.
اگر میخواهید درباره این ویزا و واجد شرایط بودن خود اطلاعات بیشتری کسب کنید، با اپلاییکا از طریق این فرم در تماس باشید.
چگونه می توانم ویزای استارتاپ پرتغال بگیرم؟
برای دریافت این ویزای استارتاپی، باید شرایط لازم برای واجد شرایط بودن را داشته باشید، مانند داشتن ایده و طرح تجاری مناسب، داشتن پول کافی برای زندگی خود و وابستگانتان، عدم سابقه کیفری از اصلیترین شرایط است.
دریافت ویزای استارتاپ پرتغال چقدر طول می کشد؟
کل فرآیند درخواست بین سه تا چهار ماه طول می کشد، بسته به شرایط فردی و مدت زمانی که شما برای جمع آوری تمام مدارک لازم صرف میکنید.
ویزای استارتاپ در پرتغال چیست؟
ویزای کارآفرینی پرتغال یا ویزای کارآفرین مهاجرتی، برای افراد غیر اتحادیه اروپا که قصد ایجاد یک کسب و کار در پرتغال یا نقل مکان به آنجا برای اداره یک کسب و کار موجود در این کشور را دارند، در نظر گرفته شده است.
مزایای ویزای استارتاپ پرتغال چیست؟
این ویزای استارتاپی چندین مزیت دارد. این نیازی به سرمایه گذاری زیاد یا اثبات درآمد غیرفعال ندارد، و آن را به یک انتخاب محبوب برای کارآفرینان و صاحبان شرکت تبدیل می کند. این یک مسیر برای اقامت دائم و حتی شهروندی پرتغال پس از پنج سال است.
آیا ویزای استارتاپ منجر به اقامت دائم پرتغال می شود؟
بله. پس از پنج سال اقامت قانونی در پرتغال از طریق ویزای استارتاپ، ممکن است واجد شرایط دریافت اجازه اقامت دائم و شهروندی پرتغال باشید. اخذ شهروندی معمولاً مستلزم اثبات مهارت پایه زبان پرتغالی (سطح A2) است.